Jó helyen jársz, ha valóban egyedi névjegykártyát szeretnél

A névjegykártyát nem tudod megspórolni, ha sikeres üzletet szeretnél vezetni. Bármennyire is digitális a mai világ, a legfontosabb elérhetőségeiddel ellátott kártya a sikered záloga is lehet. Névjegyed tükrözze a céged arculatát, legyen feltűnő és egyedi. Plasztik névjegykártyáról hallottál már?

A névjegykártya - annak ellenére, hogy a digitális térnyerés töretlen – továbbra is nélkülözhetetlen egy cégvezető eszköztárából. Üzleti találkozókon, konferenciák kávészünetében, vagy a napjainkban egyre divatosabb, úgynevezett networking, vagyis üzleti kapcsolatépítés során furcsán fognak rád nézni, ha a névjegykártya-csere helyett egyből bejelölöd a potenciális partnert LinkedIn-en, vagy Facebookon.

46128945_m.jpg

Lehet és kell is haladni a korral, cégünk erre a legnagyobb bizonyíték, a technikai fejlődésnek köszönhetően lesz egyre gyorsabb és hatékonyabb az üzleti élet. Vannak azonban olyan területei még az üzleti életnek is, ahol a klasszikus, jól bevált termékek nem lecserélhetők. 

  • Ha ajánlatot teszel, vagy csak szeretnél tenni a jövőben valakinek, akkor névjegykártyát adsz neki
  • Ha ajánlatot kérsz egy cégtől, akkor névjegykártyát cseréltek
  • Ha megkeresést vársz valakitől, akkor névjegykártyát adsz neki
  • Ha bárkitől névjegykártyát kapsz, azt erősen ajánlott névjegykártyával viszonozni
  • Minden megbeszélés (legyen az üzleti, vagy hivatalos) névjegykártya-cserével kezdődik, vagy végződik, ha a partnerek először találkoznak egymással

Névjegykártya nélkül nem megy. Lehet, hogy 20-30 év múlva menni fog, de egyelőre, ha érvényesülni akarsz, névjegykártyára van szükséged. Névjegykártya és névjegykártya között is van azonban különbség. Mi lenne, ha ezentúl a te névjegyed lenne a legfeltűnőbb, úgy hogy közben elegáns és hivatalos marad? Mi lenne, ha a te névjegykártyádat forgatnák a legtöbbet, pusztán a kinézete miatt? Ezt hívják fél sikernek.

Mindezt úgy érheted el, ha „csavarsz” egyet a névjegykártyán és a klasszikus papír, vagy karton névjegyek helyett a plasztik névjegykártyád választod. Nem ázik, nem gyűrődik, fénykép minőségben tudunk rá nyomtatni és annyira egyedi, hogy egyből megragadja a partner figyelmét.

Plasztikkártyát szeretne gyártattni? Kérjen egyedi árajánlatot most!