5 ok, amiért imádjuk az ajándékkártyákat

Imádjuk az ajándékkártyákat. Csak lekapjuk a polcról a pénztár mellett, nem kell végigjárnunk a boltot ruháért, könyvért, vagy bármiért, ráadásul tuti ajándék, hiszen valóban hasznos ajándék lesz belőle a folyamat végén.

Az ajándékkártyát azért szereti a legtöbb vásárló, mert hasznos ajándékot, gyorsan adhat vele szeretteinek, munkatársainak, üzletfeleinek. Jöjjön a plasztik ajándékkártya 5 legnagyobb előnye.

16832599_m.jpg

 

  1. Gyors. A vásárló csak leveszi a polcról és már fizet is, nem kell órákon át válogatnia a zsúfolt üzletben.
  2. Pontos. A vásárló biztos nem lő mellé az ajándék kiválasztásával, így ajándékozó és ajándékozott egyaránt boldog lesz.
  3. Elegáns. Összehasonlíthatatlanul szebb ajándék, mint egy darab papír, amire rányomták, hogy AJÁNDÉKUTALVÁNY. Nincs meg a kuponos hangulat, értékálló darab.
  4. Kicsi. Könnyű is, zsebben is elfér, nem kell a tömött buszon egyensúlyoznia a vevődnek az ajándékkártyákkal.
  5. Mindenre jó. Könyv, bútor, élelmiszer, színház, mozi, autómosó, léghajózás, cápasimogatás. Tényleg mindenre jó.

Az ajándékkártya a rohanó világ tökéletes lenyomata, de ez Téged ne zavarjon. A Te dolgod, hogy minél több termékedtől szabadulj meg, lehetőleg pénzért és erre tökéletes eszköz egy ajándékkártya. Mindenről Te döntesz, a kártya értékéről és a kinézetéről egyaránt, lehet a kártya szezonális (karácsony, húsvét, születésnap, házassági évforduló), vagy állandó jellegű, viszik majd, mint a cukrot.

Az ajándékkártya ezen felül kiváló reklámhordozó is, bár ez már a vásárlódat kevésbé fogja érdekelni. Neked viszont mindennél fontosabb. Egy plasztik ajándékkártya szavatossága nem jár le egyhamar és egészen addig ott fog pihenni az ajándékozott pénztárcájában, vagy a komódon. Kötődés és jó emlék alakul ki a megajándékozott és a céged között, és tekintve, hogy a megajándékozott választja ki a neki legjobban tetsző ajándékot, egész biztos, hogy jó emlékekkel távozik Tőled. Ez pedig tudjuk, hogy mit jelent, ha ügyes vagy, már csak egy lépés választja el a megajándékozottat attól, hogy hosszú időre a törzsvásárlóid között köszönthesd.