Plasztikkártya gyártás és minden ami ezzel kapcsolatos

Plasztikkártya készítés

A plasztikkártyák egy másik, hivatalosabb arca

A plasztikkártya - mint belépő, vagy beléptető-kártya

Egy plasztikkártyát az értékesítési – illetve marketing célokon túl, számtalan más dologra is használhatunk. Gondoljuk csak végig, hány alkalommal adtak a kezünkbe plasztikkártyát pl. akkor, ha várakoztunk, majd be szerettünk volna jutni valahová, pl. egy hivatalos helyre. Vagyis máris itt a következő, széleskörű felhasználási lehetőség: a plasztikkártyát használhatjuk, mint belépő, avagy beléptető kártyát is.

48428949_m.jpg

Nyilván minden vállalatnak, s ma már egyre inkább a hivatalos szerveknek is egyedi arculata van, mely megkülönbözteti őket más szervektől, hivataloktól illetve vállalatoktól. Egy adott vállalati arculat pedig végig kell, hogy vonuljon minden megjelenési formán, a céges névjegykártyáktól elkezdve a belső terekben megjelenő grafikán és látványon túl, még az ügyfelek, vagy a hivatal vendégei számára megtervezett ideiglenes, chipes beléptető-kártyáig. Ezért nálunk, ha plasztikkártyát rendel, természetesen kérheti az egyedi, személyre szabott grafikát is plasztikkártyájára, de akár Ön, mint megrendelő – is hozhatja az egyedi grafikáját, melyet az új, elkészítendő kártyája szán majd.  

Ide sorolhatók az újabban bevezetett személyre szóló sportkártyák is, melyek szintúgy egy elektronikus ellenőrzővel, chippel is rendelkeznek, éppen azért, hogy több szolgáltatónál, létesítménynél is egy adott rendszert használva tudják biztosítani a hivatalos és jogszerű beléptetésünket a kártya leadásával. 

Vagy akár mint kulcskártya…

Bizonyára ilyennel is sokan találkoztunk már a nyaralás, pihenésünk során, amikor hotelben, szállodában, vagy egy kellemes kis apartmanban szálltunk meg. Ezek a kártyák ilyenkor a bejárati ajtók kinyitására lettek optimalizálva. Elektronikus ellenőrzési lehetőségekkel látták el ezeket a plasztikkártyákat, hogy csak az arra jogosult, vagyis éppen aki a kártyát birtokolja – az tudja az ajzót kinyitni a segítségükkel. 

És a leghivatalosabb kártya típus: az igazolvány

Elég, ha csak megnézzük mai, mostanság elkészült kártya formátumú személyi igazolványunkat, avagy lakcímkártyánkat: Mindkettő egy egyszeri felmutatásra szolgáló, de tartós anyagból készült, több évig használható plasztikkártya, mely hivatalos, személyes adataink tárolására szolgál, fényképpel, vagy egyes kártya típusoknál – pl. a lakcímkártya esetben - a nélkül. Ezek a kártyák a hivatalos szervek számára mintegy egyszerű felmutatással használhatók, hitelességünk, személyünk igazolására szolgálnak. Ilyen a személyi igazolvány, a lakcímkártya mellett pl. a diákigazolvány is. Chippel, elektronikus ellenőrzővel nem rendelkező kártya. Egyszerű felmutatással használható, mely személyes adatokat, illetve fényképet is tartalmaz többnyire, éppen ezért arcképes igazolványnak is hívják. És bizony, ma már ezek is plasztikkártya formájában lapulnak nap mint nap a tárcánkban… 

 

Plasztikkártya opciók sorozatunkat tovább folytatjuk…

Cégünk, vállalkozásunk életében számtalan lehetőség van, amelyre kiválóan alkalmazható egy ügyes, jól megtervezett plasztikkártya. Ha Önnek is tetszik az ötlet, ám szeretne némi kis útmutatót, néhány hasznos marketingtippet kapni arra vonatkozólag, hogyan és mire is használhatja okosan a szép kis kártyáját, akkor most érdemes velünk tartania továbbra is. Míg múlt heti bejegyzésünkben a pontgyűjtő-kártyáról esett szó, most egy másik, szintén rendkívül népszerű típust, a hűségkártyát vesszük górcső alá – ahogy megígértük…

32548559_m.jpg

Tovább olvasom

Európai színvonal, és Európa-szerte elérhető hazai szolgáltatás a plasztikkártyák világában

Most, hogy már tudjuk, milyen fantasztikus előnyökre tehetünk szert cégünk, vagy vállalkozásunk életében egy igényes, minőségi plasztikkártya, illetve kártyarendszer bevezetésével – érdemes annak is utánanéznünk, hol szerezhetjük be ezeket az innovatív üzleti megoldásokat és bónuszrendszer kiépítésére is alkalmas kis ügyes kártyákat. 

17608448_m.jpg

Tovább olvasom

Még több ötlet és lehetőség egy plasztikkártyában!

Szerencsére ma már egyre többen felismerik az igényesen elkészített és kivitelezett, minőségi plasztikkártyákban rejlő számtalan lehetőséget. Nem véletlenül: hiszen az ilyen kártyák exkluzivitást sugallnak, és egyedülállóan képesek képviselni az Ön cégét, vállalkozását.

Népszerűsége pedig nem véletlen: praktikus, könnyen kezelhető mindamellett, hogy időtállóak is, de leginkább az szól mellettük, hogy rendkívül széles körben használhatóak fel – és nem csupán az üzleti lehetőségek kapcsán, de még akár magáncélra is!

44722036_m.jpg

Tovább olvasom

Egy szép és igényes plasztikkártya előnyei

Avagy: milyen előnnyel jár cégünk, üzletünk számára egy minőségi, szépen kivitelezett plasztikkártya?

Az nyilván az Ön számára sem lehet kérdés, hogy milyen pompás és felemelő érzés is az, amikor ügyfeleink, ha rápillantanak egy kis tárgyra, logóra, képre – akkor a mi vállalkozásunk, cégünk, üzletünk, vagy éppen szolgáltatásunk, termékünk jut róla az eszükbe. Ez amolyan újra és újra emlékeztető marketing eszköz tehát. De mivel érhetjük el azt, hogy ez a bizonyos logó, kép, design vagy aprócska kis tárgy ne a szemétkukában landoljon, mint egy egyszerű kis szórólap vagy brosúra, esetleg egy értékesebbnek tűnő céges meghívó – ami egyébként lehet nagyon szép, nagyon igényes, mind grafikáját, mind arculatát, mind pedig a benne rejlő, profin megfogalmazott üzenetet tekintve – mégis értéktelen alapvetően a vásárlók számára. Hiszen a rajta szereplő üzenetet már átjött neki, megértette, tudomásul vette – és vagy él a vásárlói üzenettel, vagy nem. Vagy elfeledkezik róla, vagy nem. De végezetül az ilyen egyszer használatos kis reklámeszközök, üzenetek – mint amilyen egy szórólap is lehet – a feledés homályába vesznek, és bizony előbb vagy utóbb, a kukában landolnak. 

25788263_m.jpg

Tovább olvasom

Pontozz a vevőiddel

A pontgyűjtő kártyát sokan bugyuta és elavult marketingfogásnak tartják, de ha belenézel a pénztárcádba, akkor te is rájössz, hogy azért van még abban fantázia. Biztos te is tankoltál már csak azért az X kúton, mert pontok gyűjtögetéséért cserébe kedvezményes vízmelegítőt ígért a cég. Vagy mentél be inkább az utca jobb oldalán lévő boltba a baloldalon lévő helyett csak azért, mert oda volt „klubkártyád”. Na, ez az. Pont ez a lényege a pontozásnak.

9831408_m.jpg

Tovább olvasom

Nagyon Fontos Személy vagyok

Aki emberekkel dolgozik és a sikere záloga, hogy a nála megforduló emberek jól érezzék magukat, az figyel a vendégeire. Teljesen mindegy, hogy milyen területen mozogsz, a legjobb ügyfeleid megtartására akkor is szükséged van, ha klubod van, és akkor is, ha szépségszalonod. Te is szereted a különleges bánásmódot, ezért neked is meg kell adnod a vendégeidnek ugyanezt, az a kicsi befektetés kamatostul fog visszajönni, és a céged megállíthatatlan növekedési pályára áll.

19347213_m.jpg

Tovább olvasom

5 ok, amiért imádjuk az ajándékkártyákat

Imádjuk az ajándékkártyákat. Csak lekapjuk a polcról a pénztár mellett, nem kell végigjárnunk a boltot ruháért, könyvért, vagy bármiért, ráadásul tuti ajándék, hiszen valóban hasznos ajándék lesz belőle a folyamat végén.

Az ajándékkártyát azért szereti a legtöbb vásárló, mert hasznos ajándékot, gyorsan adhat vele szeretteinek, munkatársainak, üzletfeleinek. Jöjjön a plasztik ajándékkártya 5 legnagyobb előnye.

16832599_m.jpg

Tovább olvasom

Jó helyen jársz, ha valóban egyedi névjegykártyát szeretnél

A névjegykártyát nem tudod megspórolni, ha sikeres üzletet szeretnél vezetni. Bármennyire is digitális a mai világ, a legfontosabb elérhetőségeiddel ellátott kártya a sikered záloga is lehet. Névjegyed tükrözze a céged arculatát, legyen feltűnő és egyedi. Plasztik névjegykártyáról hallottál már?

A névjegykártya - annak ellenére, hogy a digitális térnyerés töretlen – továbbra is nélkülözhetetlen egy cégvezető eszköztárából. Üzleti találkozókon, konferenciák kávészünetében, vagy a napjainkban egyre divatosabb, úgynevezett networking, vagyis üzleti kapcsolatépítés során furcsán fognak rád nézni, ha a névjegykártya-csere helyett egyből bejelölöd a potenciális partnert LinkedIn-en, vagy Facebookon.

46128945_m.jpg

Tovább olvasom
2016\03\16 Now! Szólj hozzá!

A plasztikkártya a következő szint

03.jpg

 

A plasztikkártyával üzleti célja van, ez világos. Amiről viszont kevesebben beszélnek, az az üzlet mögött megbúvó érzelem. Képzelje el, hogy mit érez majd, amikor először végigsimítja az Ön logójával díszített plasztikot.

 

Felemelő érzés.

 

Mindannyian azért alapítunk céget, hogy ilyen mérföldköveket megéljünk. Amikor az iroda falára felkerül a logó. Amikor leközölnek egy nagyobb médiumban. Amikor megérkezik a saját logóval díszített klubkártya, hűségkártya vagy egyéb plasztik.

 

A kártyák funkcionalitásban azt adják, amiért megrendeli őket.

 

De mi arra is figyelünk, hogy a logózott céges plasztik átvétele Önnek és kollégáinak ünnep legyen.

 

  • ezért szállítja Önnek futár a mesterkártyát
  • ezért ingyenes a szállítás az egész országban
  • ezért díjtalan a grafikai módosítás
  • ezért garantáljuk a törésmentes szállítást (ha csak egyetlen karcolást is talál a kártyákon, akkor kicseréljük a terméket)
  • és ezért használjuk a legmodernebb gépeket és legjobb alapanyagokat

 

Mi úgy készítünk kártyákat, hogy Ön átvételkor azt érezze, hogy „ezt azonnal felteszem Facebookra”. Mert ezért az érzésért csináljuk az egészet.

 

Plasztikkártyát szeretne gyártattni? Kérjen egyedi árajánlatot most!