Európai színvonal, és Európa-szerte elérhető hazai szolgáltatás a plasztikkártyák világában

Most, hogy már tudjuk, milyen fantasztikus előnyökre tehetünk szert cégünk, vagy vállalkozásunk életében egy igényes, minőségi plasztikkártya, illetve kártyarendszer bevezetésével – érdemes annak is utánanéznünk, hol szerezhetjük be ezeket az innovatív üzleti megoldásokat és bónuszrendszer kiépítésére is alkalmas kis ügyes kártyákat. 

17608448_m.jpg

Amikor egy minőségi terméket vagy szolgáltatást vezettünk be, és profin kitaláltuk annak marketingjét, melybe tökéletesen beleillik a plasztikkártya, mint olyan – bármely alkalmazási módját illetve funkcióját véve alapul – akkor természetesen ennek a kis kártyának is minden szempontból tökéletesnek kell lennie, magas színvonalban, minőségben kell legyártásra kerülnie, és pontosan alkalmazkodnia kell ahhoz a kommunikációhoz és célközönséghez, amellyel a cégünket illetve az adott szolgáltatást meghatároztuk. 

Ehhez szükséges persze a profi grafikus, a hozzá hasonlóan profi nyomda és nyomdatechnika – s mindezt pedig egy olyan cégtől kaphatjuk meg, aki már több száz ilyen kártyát legyártott és sok éves, akár évtizedes tapasztalat és elégedett referencia áll a háta mögött. A mi cégünk ilyen! S mindemellett még arra is büszkék lehetünk, hogy az árakkal sem szálltunk el, kifejezetten kedvező árakon, és gyorsan – a vállalt határidőre teljesítjük a megbízásokat, melyre minden esetben garanciát is vállalunk. Grafikusaink profik, de természetesen készítünk előre látványtervet, hiszen nem mindenki tudja elképzelni, milyen is lesz – illetve mintát is küldünk a készülő termékből, melyet megtekintve még mindig van lehetőség tovább finomítani a készterméken.

A Szűcs Network Csoport egy kis hazai garázsvállalkozásból nőtte ki magát, s mára már nem csak hogy országszerte ismert és elismert, hanem európai színvonalat és szolgáltatást kínál számos elégedett ügyfele számára.
Elsősorban az online felhasználók számára szerettünk volna segítséget nyújtani, és innovatív egyedi megoldásaink segítségével a jövőbe nézve formálni és jobbá tenni a jelent. Egy globális, központi EU szintű weboldallal rendelkezünk melyet ma már 4 különböző ország nyelvén is olvashatnak.
Több telephelyen is dolgozunk ügyfeleink megelégedettségére, melyek közül a legújabb több száz négyzetméteren, óriási kapacitással szolgálja ki a megrendelői igényeket. Üzletágunk csapata 10 elkötelezett és agilis munkatársa villámgyors, ráadásul díjtalan szállítást vállal egész Európán belül, sőt: mindezek mellé még a kártyák látványterveit, illetve a megtekintési utáni kisebb grafikai finomításokat, módosításokat is díjtalanul elkészítjük Önnek!

Érdemes tehát hozzánk fordulnia, ha egy okos kis kártyával szeretné felvirágoztatni cégét, szolgáltatását!