Keress minket ma, vagy húzd le a rolót holnap

Gomba módra szaporodnak ma a szórakozóhelyek, ahol múlt héten még a sarki búfelejtő volt, ott most van egy street foodos, mellette egy kézműves söröző, aminek a pincéjében hajnalig tombolnak a vendégeid. Feltéve, ha te vagy az okos kocsmatulajdonos, mert a siker nem szerencse, hanem józan ész és következetes üzletvezetés kérdése. Olvass tovább, ha kíváncsi vagy, hogy mivel lehetsz sikeres a modern kori gasztro- és partikultúra-forradalom kellős közepén.

10703135_m.jpg

Te honnan tudod, hogy melyik shotot kell kiakciózni a hétvégén? Csütörtökön csóró egyetemisták, akkor kommersz vodka energiaitallal, pénteken jönnek a külföldiek, akkor mehet a whiskey, szombaton a magyarokat itassuk valami növényivel, végül is húsz éve nyomod az ipart, sokat csak nem változott a partikultúra. Van egy rossz hírem: naponta változik, ahogy az alkoholizálási divat is. 

Mi lenne, ha holnaptól nem szaladnál a trendek után, hanem a sarkukban lennél és naprakész infóid lennének a vendégeidről, vagy mondok egy még jobbat: állandó vendégeid lennének! Tök mindegy, hogy ma még a te kocsmád a legolcsóbb, vagy a legtrendibb, vagy ott csapolnak a legjobb csajok a pultban, holnap nyílik veled szemben egy még újabb, még lazább és a vendégeid után szép lassan (valójában olyan gyorsan, hogy szinte észre sem veszed) a pultosaid is váltanak. Mielőtt becsődölnél és bánatodban te is az új helyen csapnád el a megmaradt pénzed, hadd adjam a kezedbe a kulcsot a sikerhez és a fennmaradáshoz. 

Hűségkártya, vásárlói kártya, V.I.P. kártya, nevezd bárhogy, az egyedi plasztikkártya filléres befektetés a busás haszonhoz és a biztos jövőhöz. Megismered a vendégedet, tudod, hogy mit isznak, mit esznek, a gasztrotrendek változását a legkisebb rezdülésből megismered, és még időben tudsz rá reagálni. A plasztikkártya nyomtatás után te leszel az, aki már akkor bevonzod a vendégeidet mielőtt még azon gondolkodnának, hogy elmenjenek-e aznap, vagy másnap este szórakozni.

Egyedi plasztikkártya és mindent tudsz a vendégedről, amit tudni akarsz. Rendelj ma és maximum 6 napon belül már osztogathatod is a vendégeid körében. Nincs ma ennél direktebb vevőkör építés, kérdd ajánlatunkat még ma!

Plasztikkártyát szeretne gyártattni? Kérjen egyedi árajánlatot most!