Vedd a kezedbe a céged ügyeit!

Cégvezetőként mindent szeretnél irányítani és átlátni, a céged növekedésével ez azonban egész egyszerűen lehetetlen. Egyre több megrendelés, egyre több részfeladat, kezdetben elég volt egy iroda, de most már a mélygarázsból egyből a negyedikre liftezel. Esetleg csak délután érsz be, mert hajnalban kezdtél egy régi ügyfelednél, hogy aztán még ebéd előtt az ország másik végében lebonyolíts egy tárgyalást.

plasztikkártya

Ebben a helyzetben már nem Te leszel az, aki felügyeli a kollégákat, ha nem érnek be időben dolgozni és nincs elvégezve a napi rutin, és az sem megoldás, ha az ügyfelek kérdezik meg, hogy ugyan miért nem lehet elérni a Te cégedet telefonon. Itt az ideje a múzeumba küldeni a jelenléti ívet és váltani: plasztikkártya kell Neked!

Belépőkártya készítéssel foglalkozunk, és egyáltalán nem ritkák a fent sorolt problémák, a dinamikusan fejlődő cégek életéhez szervesen hozzátartoznak. A nagyság átka, mondhatnánk, de a XXI. században már nem kell belehalni a nagyságba. Lépj velünk kapcsolatba és egyedi plasztikkártyáid elkészülése utána ajtóról-ajtóra követheted figyelemmel a kollégák mozgását és munkakedvét. Nincs ebben semmi gáz, mert persze fő a bizalom, de mindenki jobban bízik a munkatársaiban, ha a belépőkártyáknak köszönhetően percre pontosan látja, hogy mikor érkezett a delikvens az irodába, vagy mikor ebédelt. Valójában hányszor 10 perc volt a 10 perces cigarettaszünet, és vajon valóban azért nem vette fel senki a telefont a munkaidő vége előtt 20 perccel, mert mindenki egyszerre volt a mellékhelyiségben.

A plasztikkártya olyan, mint a tudás, a plasztikkártya hatalom. Mi a kezedbe adjuk ezt a hatalmat, legyen akár szükséged plasztikkártyára Debrecenben, mi ingyenesen házhoz szállítjuk egyedi plasztikkártyádat. Nem kell szégyellned magad, ettől még nem leszel kukkoló, de keménykezű és igazságos cégvezető annál inkább. Szerintünk a munkatársaid is szívesebben dolgoznak majd egy jól menő, és folyamatosan fejlődő cégnél, mint egy bukdácsoló vállalatnál, ahol minden nap a leépítés rémével kell szembenézniük.

Plasztikkártyát szeretne gyártattni? Kérjen egyedi árajánlatot most!