Fontos vagy, mi ettől vagyunk sikeresek

 

Érezted már úgy, hogy a megrendelésed elveszett, és hiába szajkózza mindenki azt, hogy a „vásárló az első”, valahogy Te mindig az utolsó vagy? Nos, mi is voltunk már ezzel így, sőt, szerintünk a magyar KKV-k legnagyobb ellensége nem a bürokrácia, hanem saját lustaságuk és a vevőikhez való hozzáállásuk. Minőség és figyelem, ebből a kettőből soha nem engedünk, mert a plasztikkártya szitázásnál csak egy dolgot szeretünk jobban, ez pedig Te vagy kedves vásárlónk.

7434705_m.jpg

A megrendeléstől a szállításig személyes felügyeletet kap tőlünk a projekted, így nemcsak mi, hanem Te is pontosan tudod, hogy a megrendelésed még csak a kártya-nyomtatás kezdeti fázisában van, vagy már a plasztikkártya gyártás utáni csomagolási szakaszban tartanak a kollégák. Ez rendkívül fontos, tudjuk jól, mi is beszállítókkal dolgozunk és mi is hajlamosak vagyunk tördelni az ujjainkat, ha a plasztikkártya alapanyag késik, vagy csak szimplán nem tudjuk, hogy mikor eshetünk neki a plasztik nyomtatásának.

Nem vagyunk matuzsálemek, de azért mögöttünk van már több mint 10 év az nyomda iparban, azóta gyártunk és rendelünk, a pontosság mellett a minőségre vagyunk különösen büszkék. Magyar cég vagyunk, magyar munkatársakkal, ami Neked abból a tekintetből mindenképp releváns információ, hogy a panaszodat, nem egy távol-keleti, csupán a saját nyelvét idegesen mantrázó ügyfélszolgálatossal kell megbeszélned. Na, ez az, amit senkinek sem kívánunk, nincs annál bosszantóbb, mint amikor valaki a saját pénze után fut, ahelyett, hogy gyarapodna. A plasztikkártya gyártást inkább végezzük teljes egészében magyar munkatársakkal és partnerekkel, így se Neked se nekünk nem kell kellemetlen félreértések miatt egy helyben toporogni.

A plasztikkártya nyomtatás elsőre nem hangzik bonyolult műveletnek, de a többlépcsős plasztik gyártás minden fázisa jobb, ha egy kézben összpontosul. A tervezés, a műanyag kártya nyomtatása és a szállítás mind a mi felelősségünk. Ráadásul a plasztikkártyák birodalmában garanciát vállalunk a szállítási határidőre, ha késünk, akkor naponta 10%-ot fizetünk vissza a teljes vételárból. Jól hangzik? Szerintünk így korrekt!

Plasztikkártyát szeretne gyártattni? Kérjen egyedi árajánlatot most!