Pontozz a vevőiddel

A pontgyűjtő kártyát sokan bugyuta és elavult marketingfogásnak tartják, de ha belenézel a pénztárcádba, akkor te is rájössz, hogy azért van még abban fantázia. Biztos te is tankoltál már csak azért az X kúton, mert pontok gyűjtögetéséért cserébe kedvezményes vízmelegítőt ígért a cég. Vagy mentél be inkább az utca jobb oldalán lévő boltba a baloldalon lévő helyett csak azért, mert oda volt „klubkártyád”. Na, ez az. Pont ez a lényege a pontozásnak.

9831408_m.jpg

A pontgyűjtő kártya – megfelelő marketing-stratégiával – arra jó, hogy a Nálad vásárlókat teljesen mértékben elkötelezd magad mellett. A kötődést persze színvonalas kiszolgálással, magas minőségű termékekkel is biztosíthatod, ezek mellé azonban sokszor jól jön valami plusz. 

  • Minden 10. pizzát ajándékba adjuk a pontgyűjtő kártya tulajdonosoknak
  • Használja pontgyűjtő kártyáját minden vásárláskor, és ha eléri az XXX pontot, forintban vásárolhatja le a pontok értékét
  • Speciális kedvezmények a pontgyűjtő kártya tulajdonosoknak

A pontgyűjtő kártya lehetőségeinek igazság szerint csak a fantáziád szab határt, de az biztos, hogy a vásárlóid szívesebben költik nálad a pénzed, ha kapnak cserébe valamit. Nem olyan nagy ördöngösség ez, és meglehetősen sokan csinálják ezt a piacon.  

Mitől lehetsz jobb, mint a többiek? A pontgyűjtő kártyádat összekötöd egy olyan rendszerrel, ami gyűjti és elemzi az adatokat, ez is abban fog Téged segíteni, hogy minél hasznosabb ajánlatokkal bombázd a vásárlóid.

Felesleges kólás nyalókát ajándékba adnod a vevőidnek, ha amúgy zabálják az epres csokit, nem fogja meghatni őket az ajánlatod. 

Ész nélkül ezt sem lehet csinálni, de a Plasztikgyárnál biztosítunk számodra egy törzsvásárlói kártya rendszert, és csak minimum 100 kártyát kell hozzá rendelned. 100 törzsvásárló nem olyan vészes, de gondolj csak bele, hogy ha ez a 100 ember csak heti 2000 forintot költ Nálad fixen, már jól jársz. 

Keress minket elérhetőségeinken, ha Te is szeretnél hűséges, kiszámítható, követhető vásárlókat magad mellett tudni. A Plasztikgyárban elegáns, tartós pontgyűjtő plasztikkártyát ajánlunk a cégednek.